Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Брудна гра

Рік:
Ор. назва:
Play Dirty
Країна:
Великобританія
Режисер:
Андре Де Тот
Тривалість:
01:58:16
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Розпал Другої Світової Війни. Північна Африка. Під командуванням полковника англійської армії Мастерса знаходиться не зовсім звичайний загін - всі його члени в недалекому минулому вбивці і терористи, зібрані по тюрмах всього Середземномор'я. Бригадний генерал Блор, в чиєму підпорядкуванні знаходиться Мастерс, хоче розпустити загін. Мастерс вирішує використати останній шанс - операцію в глибокому тилу противника. Його підлеглі повинні заглибитися на територію, контрольовану німцями, майже на 400 миль і знищити склад пального, призначене для постачання танкової армії Роммеля ... ©Kino4ua Брудна гра 1969 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?