Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Даррели (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Durrells
Країна:
Великобританія
Режисер:
Роджер Голдбі, Стів Беррон
Тривалість:
00:47:00
Переклад:
Українська мова Культура | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Запрошуємо на перегляд найцікавішого серіалу "Даррели". Сюжет заснований на записах відомого англійського натураліста, який збирав відомості про живу природу, працюючи у зоопарку Джерсі. Джеральд Даррелл - цікава особистість, яка залишила по собі масу цікавих спостережень, які згодом дозволили вченим зробити кілька важливих відкриттів у галузі біології. У центрі уваги сюжету опиняється Луїза Даррелл. Ця жінка переживає непрості часи у своєму житті. Її чоловік нещодавно помер, тому героїня шукає можливість розпочати нове життя, яке приносило б хоч якусь радість. Жінка проживала весь цей час у Лондоні і навіть уявити не могла, що наважиться після такої втрати змінити у своєму житті все. Вона вирішує змінити Туманний Альбіон на нове місце проживання, більш сонячне та життєрадісне. Вибір падає на острів за назвою Корфу. Там героїня отримує невелике житло, а також має деяку суму грошей, залишену після продажу будинку в Лондоні. Тепер їй належить придумати, як поставити на ноги чотирьох невгамовних дітей. Подивимося, що вийде у головній героїні! Приємного перегляду. ©Kino4ua Даррели (1, 2, 3 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?