Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

У ритмі серця

Рік:
Ор. назва:
CODA
Країна:
США, Франція
Режисер:
Сан Гедер
Тривалість:
01:51:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри / CC
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Володар 3 премій Оскар - найкращий фільм, найкращий адаптований сценарій, найкраща роль другого плану. Дівчина у фільмі «CODA: Дитина глухих батьків» у дитинстві погано розмовляла. Не дивно, бо батьки майже глухі. Старший брат успадкував недолік. Їй доводиться служити мостом між сім'єю та навколишнім світом. Заробляють вони рибним промислом. Батько давно міг організувати бізнес, але боїться. Мати ненавидить сусідок, бо впевнена, що жінки насміхаються. Хлопчина хоче звичайного життя: посиденьок з друзями за пивом, зустрічей із красунями. Рубі відстоює інтереси родичів на ринку, де посередники намагаються обдурити, служить перекладачкою на мову оточуючих людей. Сором'язлива, вона вирішується вступити у шкільний хор. Вчитель музики одразу помічає рідкісний талант нової учениці. Педагог пропонує допомогу у вступі до музичного коледжу, але його підопічна сумнівається. Вона звикла існувати у певному колі. Виникає конфлікт. Виїхати здається неможливим. Без неї рідним доведеться важко. Побудова кар'єри має на увазі зовсім іншу долю. Чути її виконання вони можуть. Щоб зберегти себе, доводиться дорослішати всім, наважуючись самостійність. ©Kino4ua У ритмі серця 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ігор
    Ігор
    22 квітня 2022 16:28
    + +1 -
    Фільм в 1000 разів кращий за імперськонаративно-дегенеративну "дюню"!! 
    Рекомендую до перегляду в оригіналі з субтитрами!