Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Звичка одружуватись

Рік:
Ор. назва:
The Marrying Man
Країна:
США
Режисер:
Джері Ріс
Тривалість:
01:56:24
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Події художнього фільму Звичка одружуватися починаються 1948 року в Сан-Франциско. У центрі сюжету — довга та красива історія кохання мільйонера Чарльза Пірла та простої співачки Вікі Андерсон. Природа нагородила красеня Чарлі Пірла привабливою зовнішністю, а батьки великими грошима. До того ж Чарльз має бездоганний смак, чарівність, харизму і гарне почуття гумору, що допомагає йому без особливих зусиль підкорити будь-яку жінку. Але освічена світська дівчина та дочка відомого голлівудського кінопродюсера, Адель Хорнер, дуже відрізняється від колишніх пасій Чарльза, тому він запропонував дівчині руку та серце. Проте, за кілька днів до весільної церемонії, Чарлі зустрів дівчину своєї мрії в особі гарної та спокусливої ​​співачки Вікі Андерсон, яка підкорила його серце. Але гонитва за красуне обіцяє закоханому Чарльзу великі неприємності, адже коханцем Вікі є відомий і небезпечний гангстер Багсі Сігел. ©Kino4ua Звичка одружуватись 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?