Kino4ua.com
480p
PG-13

Вся королівська рать

Рік:
Ор. назва:
All the King's Men
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Стівен Залліан
Тривалість:
02:08:03
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Стрічка знята спільними зусиллями Німеччини та Сполучених Штатів. У творі було взято життя реальної людини – губернатора штату Луїзіана – Хьюї Лонга. Розповідь у фільмі ведеться від імені журналіста Джека Бурдена. Він знайомиться з привабливим політиком Віллом Старком, метою діяльності якого є добрі наміри: він горить бажанням боротися з корупцією та несправедливістю в уряді. Але, у міру того, як він пробивається все вище і вище, він сам перетворюється на пожадливої ​​влади та грошей чиновника. Одну з ролей мала зіграти Меріл Стріп, але через тривалі зйомки вона від неї відмовилася.
У 1949 році на екрани вийшов оскароносний "попередник" цього фільму, проте варіант 2006 не є рімейком на нього. Більше того, режисер та автор сценарію Стівен Зелліан другої екранізації, навіть не дивився його, вирішивши адаптувати книгу самостійно. ©Kino4ua Вся королівська рать 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?