Kino4ua.com
HD 720p
R

Кохання та інші обставини

Рік:
Ор. назва:
Love and Other Impossible Pursuits
Країна:
США
Режисер:
Дон Рус
Тривалість:
01:42:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Прем'єра цієї кінострічки відбулася 16 вересня 2009 року. Головною родзинкою фільму стала чудова акторка Наталі Портман, яка зіграла головну роль. Компанію їй склав мало відомі актори Скотт Коен та юний Чарлі Тахен. Не дивлячись на сухі цифри статистики, цей фільм викликає великий інтерес, який оповідає про сімейні цінності, взаємну повагу, кохання та порозуміння. Приголомшливий та зворушливий фільм залишить приємне враження на довгий час після перегляду. Фільм знято за мотивами однойменного роману Ейлет Уолдман і розповідає про непросту життєву історію, головна героїня якої Емілі Грінліф - красива молода дівчина та успішний адвокат. Коли у неї трапляється роман з Джеком Вулфом - одруженим чоловіком, той розлучається і уникає дружини, оскільки відносини давно вже вичерпали себе і їх майже нічого не пов'язує. Здавалося б, усі щасливі. Але незабаром у нової сімейної пари, не проживши і кількох тижнів, несподівано вмирає дочка, у смерті якої Емілі не перестає звинувачувати себе, а син Джека Вілл (від першого шлюбу) ніяк не може налагодити стосунки з мачухою, вважаючи її єдино винною в тому, що батьки не живуть разом. Фільм-драма про сім'ю, про душу, життя. І хоча з часом Емілі прив'язується до пасинка, незважаючи на його складний характер, все ж таки страшна таємниця з минулого, якою вона не в змозі поділитися навіть з найближчими людьми, обтяжує її і не дає спокою. ©Kino4ua Кохання та інші обставини 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?