Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Тимчасово вагітна

Рік:
Ор. назва:
Labor Pains
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Лара Шапіро
Тривалість:
01:29:11
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Робочі будні у видавництві дуже ускладнює примхливий начальник дівчини. Замість того, щоб реалізувати власний потенціал і просувати хороші ідеї, Теа постійно виконує найбезглуздіші доручення начальника. Як тут не вибухнути, як вулкан? Дівчина вихлюпує невдоволення, що тягне за собою звільнення. Але Теа вчасно зреагувала і заявила начальнику, що вона вагітна, а згідно із законом звільняти жінок у положенні суворо заборонено. Тепер тимчасово вагітна має грати роль майбутньої матусі та обманювати весь персонал видавництва. Несподівана вагітність приносить Теа свої позитивні сторони: вона нарешті реалізує себе на роботі, вносить цікаві пропозиції та покращує робочий процес. ©Kino4ua Тимчасово вагітна 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?