Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

27 весіль

Рік:
Ор. назва:
27 Dresses
Країна:
США
Режисер:
Енн Флетчер
Тривалість:
01:50:48
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет фільму розповідає про молоду дівчинку Джейні, яка все своє доросле життя те й робила, що була подружкою молодої у якоїсь подруги і допомагала планувати весілля. І ось влаштувавши 27 весіль Джейн задумалася про своє щастя, адже настав час уже подумати про себе коханої. Скориставшись порадою свого друга Кевіна, вона викидає всі 27 весільних суконь з кожного весілля, які дбайливо зберігала як спогади, тим самим позбавляючись минулого і починаючи нове життя. Джейн сподобався один красень з роботи та ось тільки... Проте, її щастя зовсім близько, потрібно лише уважно обернутися на усі боки. ©Kino4ua 27 весіль 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?