Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Лишайся сильним

Рік:
Ор. назва:
Country Strong
Країна:
США
Режисер:
Шана Фесте
Тривалість:
01:57:08
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм Лишайся сильним (Country Strong) розкриває всю суть шоу-бізнесу. Не дуже приємно, коли твоє життя виставлено показ. Доводиться постійно намагатися бути ідеалом, але не всім виходить. Невелика група артистів, популярність яких різко пішла на спад, вирішують зробити грандіозне турне, яке за розрахунками поверне колишню славу. Ця група складалася зі співачок та співаків різного віку та напрямків у музиці. Спочатку турне пішло повністю за планом. Все проходило просто чудово. Народ став знову приходити з їхньої концерти, просити автографи, а репортерів брати інтерв'ю. І наче все добре, але романи цих героїв можуть повністю зруйнувати їхню кар'єру. ©Kino4ua Лишайся сильним 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?