Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Бетмен

Рік:
Ор. назва:
The Batman
Країна:
США
Режисер:
Метт Рівз
Тривалість:
02:55:53
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Гостросюжетний фільм у стилі кримінальної драми, знятий за коміксами DC — «Бетмен», покаже глядачам похмуру історію молодого Брюса Уейна, який на світанку сил займається зачисткою вулиць від мерзенних злочинців, що заполонили Готем. Він разом із комісаром Гордоном бореться за спокій міста, але незабаром з'являється дуже сильний противник в особі божевільного Загадника, який вербує багато людей для своїх жахливих планів, перетворюючи їх на культ, що складається з убивць і психопатів. Загадник примудряється спланувати безліч нападів на поліцейських та різні великі заходи, щоб показати здатність руйнувати, роздратувати і нав'язати свою гру Бетмену. Незабаром з'являється лиходій Пінгвін, який бажає прибрати Готем собі, але чий бік він вибере? А допомагатимуть Брюсу відважна красуня Селіна Кайл і незамінний Альфред. ©Kino4ua Бетмен 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?