Kino4ua.com
HD 720p
R

Принц

Рік:
Ор. назва:
The Prince
Країна:
США
Режисер:
Браян А. Міллер
Тривалість:
01:30:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Багато років тому Пол Бренан зробив страшну помилку, внаслідок якої загинули мати та дитина. Після цієї трагедії він поїхав з Нового Орлеана і оселився в Чикаго, де влаштувався працювати механіком в автомайстерні. Всі ці роки він намагався забути про минуле, але незабаром йому знову довелося повернутися до Нового Орлеана, після того, як невідомі викрали його дочку Бет. Сліди викрадачів привели його саме до того міста, про яке він довгий час намагався не згадувати. Намагаючись знайти доньку, Полу вдається встановити, що її викрадення скоїв злочинець на прізвисько «Фармацевт», тісно пов'язаний з дуже небезпечною людиною Омаром Казіром, якому багато років тому він перейшов дорогу. ©Kino4ua Принц 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?