Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Небезпечний пасажир

Рік:
Ор. назва:
Driven
Країна:
США
Режисер:
Гленн Пейн
Тривалість:
01:30:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Гостра нестача коштів штовхає молоду героїню на ім'я Емерсон Грехем піти працювати в таксі ночами. У темну пору доби їй доводиться миритися з неприємними пасажирами і терпіти масу незручностей, але все залишити і залишитися ні з чим вона не може. Мила панночка навіть не підозрює, що в найближчому майбутньому її машина стане персональним таксі для демона. В одну з ночей у її машину сідає таємничий Роджер, який просить відвезти його до кількох незвичайних місць у місті. Всередині шляху Емерсон починає підозрювати, що чоловік щось приховує, але ким він є насправді і чому саме вона допомагає йому? ©Kino4ua Небезпечний пасажир 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?