Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Якщо свекруха - монстр...

Рік:
Ор. назва:
Monster-in-Law
Країна:
США
Режисер:
Роберт Лукетіч
Тривалість:
01:41:18
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті романтичної комедії Якщо свекруха монстр… усі спроби милої, розумної та красивої дівчини Шарлотти побудувати нормальні стосунки з відповідним чоловіком закінчувалися повним провалом. Вона не шукала ідеал, але після нескінченних спроб все ж таки знайшла свого ідеального чоловіка Кевіна. Він виявляється не тільки красивою і забезпеченою, але й доброю, турботливою людиною, без будь-яких недоліків. Після довгих місяців, проведених разом, Шарлотта не може повірити у своє щастя, а пропозиція руки та серця від Кевіна просто забирає її високо на небеса. Проте, після знайомства з майбутньою свекрухою, нареченій доводиться швидко та болісно спуститися на землю. Мати Кевіна Віола, на вигляд мила дама, виявляється справжнім монстром. Кожна мати негативно налаштована до нової пасії улюбленого сина, а тут ще й особиста криза Віоли. Щоб не допустити весілля сина, Віола готова піти на все ©Kino4ua Якщо свекруха - монстр... 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?