Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Super Алібі

Рік:
Ор. назва:
Alibi.com
Країна:
Франція
Режисер:
Філіпп Лашо
Тривалість:
01:29:10
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Французька
Переклад:
Російською - Оригінал
У наші дні безліч молодих підприємців мучать пошуки прибуткової справи, а для цього потрібно подивитися на те, які послуги потрібні оточуючим. Грегорі (Філіп Лашо) впорався з цим завданням і заснував фірму, яка розкрутилася за лічені дні. Його команда надає клієнтам алібі у непересічних або делікатних ситуаціях. Як вчинить Грегорі, коли послугами компанії захоче скористатися батько нареченої?
Якщо хочеться втекти від нав'язливих шанувальників, правдоподібно відмовитися від небажаної зустрічі або просто прогуляти школу з поважної причини — колектив команди SuperАлібі легко придумає і надасть гідне виправдання. Співробітники можуть вжитися у будь-яку роль настільки органічно, що не підкопаєшся. Батьку коханої Грегорі потрібне прикриття з найстандартнішого приводу - зустріч із коханкою. Хлопцю треба працювати не лише заради сімейного щастя клієнта, а й рятувати свої стосунки.
Уся ситуація ускладнюється тим, що дівчина Грегорі — затятий поборник правди і патологічно зневажає всіх брехунів. У жодному разі не можна допустити, щоб вона дізналася, що оточена суцільними ошуканцями. Комедія SuperАлібі насичена захоплюючими і часом абсурдними спробами Грегорі виплутатися із ситуації, її перегляд забезпечить глядачам відмінний настрій. ©Kino4ua Super Алібі 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?