Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Снігова людина

Рік:
Ор. назва:
Strange Wilderness
Країна:
США
Режисер:
Фред Вульф
Тривалість:
01:24:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Смілива ексцентрична комедія про команду телевізійників, які у пошуках чергової сенсації натрапили на справжню сніжну людину. Творцем картини виступив талановитий майстер Фред Вульф, сценарист фільмів «Однокласники» та «Однокласники 2» та режисер «Хлопчикам це подобається». Команда харизматичних телевізійників уже кілька років випускає щотижневе шоу "Ця дивна дика природа". Проте в останні місяці рейтинги передачі почали різко падати, а потім взагалі зійшли нанівець. Продюсер каналу заявляє творцям, що вони мають один останній шанс повернути своє шоу в ефір: або вони знімають сюжет, який розбурхає мільйони, або більше ніколи не потраплять на екран. Однак якого ж було здивування героїв, коли фальшива сенсація раптом виявилася справжнім і життя зіштовхнуло їхній ніс до носа з небезпечним сніговим монстром! ©Kino4ua Снігова людина 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?