Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Читець

Рік:
Ор. назва:
The Reader
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Стівен Долдрі
Тривалість:
02:03:58
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Драматична історія кохання, що тонкою ниткою пройшла через минуле в сьогодення, через біль і відчай, через страх і забобони. Спогади про неї та її образ досі турбує Міхаеля, вже немолодого юриста, замкнуту людину, що зациклилася на минулому, програючи його раз-по-раз у голові, докоряючи собі за помилки, бажаючи позбавлення від пережитого болю. Чи було у нього майбутнє з Ханною? Чи ж їхнє нерівне кохання було приречене з самого початку?
Фільм Читець - це сповідь людини, що прагне катарсису, позбавлення мук совісті і мук душі. Насамперед сюжет фокусується на почуттях, емоціях, думках. Акторська гра — найголовніший критерій успіху фільму, адже завдяки чудово зіграним образам, ви проникаєте в серце героя, а його переживання і страхи відображаються у погляді, посмішці, позі. Ця картина – відкрита книга, яка малює перед Вами образи, наділяє їх почуттями. Але саме Ви як читач вдихаєте у них життя ©Kino4ua Читець 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?