Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Професіонал

Рік:
Ор. назва:
Le professionnel
Країна:
Франція
Режисер:
Жорж Лотнер
Тривалість:
01:47:53
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Фрунцузька субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Улюбленець усіх жінок Жан-Поль Бельмондо у найзнаменитішому своєму фільмі «Професіонал». Спецагент Жосслен Бомон славиться своїм неперевершеним професіоналізмом та вмінням виживати у безвихідних ситуаціях. Ці його якості недооцінюють люди у командуванні, коли вирішують використовувати Жосслена як гарматне м'ясо, щоб залагодити незапланований конфлікт із владою невеликої африканської держави. Завдяки наведенню французького шпигуна вдається спіймати співробітникам місцевої контррозвідки. Переживши низку тортур і поневірянь, Бомону вдається втекти, після чого він повертається до Франції з чіткими намірами помститися своїм босам. Як акт відплати він має намір довести до кінця доручене йому завдання - убити президента Нджалу. Глава африканської держави прибуває з офіційним візитом до Франції, що змушує представників місцевих спецслужб посилити охорону президента. Однак їм невтямки, що скривджений на весь білий світ Бомон у гніві здатний здолати цілу армію натренованих агентів. ©Kino4ua Професіонал 1981 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?