Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Моє чудове життя

Рік:
Ор. назва:
Moje wspaniałe życie
Країна:
Польща
Режисер:
Лукаш Грегоржек
Тривалість:
01:39:34
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, субтитри
Переклад:
Original English Польська Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дбайлива дочка, невимушена мати, улюблена вчителька, дружина, з якою можна красти коней, - Йоанна - чудово справляється з кожною з цих ролей. І в жодній із них вона вже давно не почувається самим собою. Тому вона веде подвійне життя, має таємниця, якою вона ні з ким не ділиться. Тому що, якби хтось дізнався, це було б кінцем усього, що у її світі здається таким „чудовим”. Це історія жінки, яка більше не хоче бути гарною дівчинкою. Але чи вистачить у неї мужності збунтуватися, зруйнувати шлюб, втратити репутацію і досягти того, що їй справді потрібно? ©Kino4ua Моє чудове життя 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?