Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Постукай в мої двері (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sen Çal Kapimi
Країна:
Туреччина
Режисер:
Ендер Міхлар
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Російською - Оригінал
Еда Йилдиз завжди мріяла про навчання за кордоном. Головна героїня вірила в те, що зможе впоратися із труднощами свого становища і після здобуття освіти допоможе сім'ї поборотися за найкраще майбутнє. Усі її надії були покладені на те, що після проходження навчання дівчина отримає гідну роботу та допоможе вибратися з бідності своїм близьким. Щоправда, доля втручається у її хитромудрі плани. Труднощі трапляються у Еди, коли з її вини бізнесмен Серкан Болат потрапив у сумну ситуацію. Тепер Еда має виправити все, що наробила, щоб повернутися до попереднього нормального становища. Серкан бачить вирішення проблеми в особливій послузі, яку головна героїня має забезпечити. Дівчині необхідно близько двох місяців прикидатися його нареченою. Саме так героїня отримає грант на навчання, про який так давно мріяла. Еда спочатку вирішує відхилити пропозицію чоловіка, але розуміє, що обставини тиснуть із незмірною силою, через що довелося погодитися на ненависну роль. Хто б міг подумати, що вдавання несподівано переросте у велике кохання, яке стане основним у житті кожного з головних персонажів. Але ці почуття, як і багато інших, дуже заплутані та складні. Що ж буде далі? ©Kino4ua Постукай в мої двері (1, 2 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Inna
    Inna
    1 жовтня 2022 15:32
    + +4 -
    Коли буде нова серія? чому так довго нема?(
  2. Софія
    Софія
    19 вересня 2022 07:53
    + +1 -
    Я звісно вибачаюсь але автор цієї сторінки і перекладу будь ласка передивіться 33 і 34 серію вони однакові
  3. Оля
    18 вересня 2022 17:22
    + +5 -
    Постукай мої двері  дуже класний позитивний серіал . Там дуже багато добра і зла але добро в кінці завжди перемагає . Мені дуже подобаються актори Еда, і Серкан,  мої олюблені актори в тому серіалі вони дуже цікава пара . Чекаю на другий і третій  сезон  на Українській мові .
  4. Гість Анастасія
    Гість Анастасія
    8 вересня 2022 12:24
    + +2 -
    Повністю согласна з прошлим коментатором.
    Серіал дуже цікавий но серії дуже рідко виходять, єслі серії у першому сизоні 128 а серії виходять 2 раза на тиждень то це дуже мало.
  5. Софія
    Софія
    19 серпня 2022 18:15
    + +7 -
    Серіал просто супер! Дякую що випускаєте с переводом на Українськії, звісно хотілося щоб серії виходили частіше а то так і до кінця року не додивитись
  6. настя
    настя
    10 липня 2022 14:49
    + +13 -
    коли вийде 2 сезон на укр?
  7. Влада
    6 червня 2022 16:13
    + +26 -

    коли будуть всі серії?

  8. Kino4ua
    14 травня 2022 22:08
    + +3 -
    Яскрава комедія, насичений сюжет та дуже приємні актори. Все в цьому серіалі чудово. У деяких місцях трохи затягнуто, але де цього немає? Загалом серіал виглядає на "ура" і головне дуже позитивно. Від нього покращується настрій. Раджу його всім, хто хоче відпочити та розважитися на всі 100%.