Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Їжак Сонік 2

Рік:
Ор. назва:
Sonic the Hedgehog 2
Країна:
США
Режисер:
Джефф Фавлер
Тривалість:
02:02:17
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Неймовірно швидкий їжачок Сонік поселяється в Грін-Хіллз, отримуючи значно більше можливостей та свободи, ніж раніше. Вперше за довгий час йому вдається розслабитися та зайнятися своїми справами. Побачивши, що у їжака все гаразд, а вороги більше не ганяються за ним, Медді та Том приймають непросте для них рішення залишити свого друга вдома, поки самі вони відпочиватимуть у відпустці. Вони навіть не припускають, що може статися щось погане.

Як тільки Том і Медді виходять за поріг будинку, як з'являється Роботник, відомий під назвою Доктор Еггман. Приходить він не один, а разом зі своїм новим партнером Наклзом. Удвох вони збираються знайти смарагд, здатний як руйнувати, так і створювати цілі цивілізації.

Зрозумівши, що якщо Наклз та Еггман знайдуть смарагд, то світ опиниться під загрозою, герой фільму звертається за допомогою до свого близького друга Тейлза. Той погоджується скласти синьому їжачку компанію в пошуках смарагду. Від їхньої швидкості залежать долі мільйонів. Чи зможуть вони випередити Роботника та Наклза? ©Kino4ua Їжак Сонік 2 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?