Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Морбіус

Рік:
Ор. назва:
Morbius
Країна:
США
Режисер:
Даніель Еспіноса
Тривалість:
01:44:15
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Багатоголосий
З дитинства Майкл Морбіус має дар, який повинен допомогти йому позбутися невідомої науки хвороби, що не дозволяє бути, як всі і насолоджуватися життям. Рідкісне захворювання залишає все менше часу на прийняття рішення. Смерть переслідує за п'ятами. Відступати нікуди. Молода людина вірить у свій порятунок, хоча ціна надто велика. У нього не залишається вибору і він йде на ризикований захід, що може спричинити неймовірний поворот у його існуванні. Після проведеного експерименту прийшло відчуття, що його організм наповнюється якоюсь силою, з'явилася ехолокаційна здатність та величезна спрага крові. Чому відбулися такі зміни у зовнішності головного героя і що з ним буде далі? ©Kino4ua Морбіус 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. гість номер1
    гість номер1
    28 липня 2022 23:13
    + 0 -
    Фільм так собі, а от гріхо-огляд на ютуб каналі КІНОЛОГІКА вийшов куди цікавіше.
  2. Олександр
    Олександр
    16 червня 2022 20:47
    + -2 -
    Фільм - ДНО!!!НЕ раджу нікому навіть часу витрачати на це недороблене кіно, хоча це й фільмом назвати важко - так жахлива пародія на щось! Лайно повне, без сенсу, без задуму, гра акторів та діалоги - на рівні зустрічі бомжів біля смітника!
  3. DJNevil Life
    22 травня 2022 21:20
    + +2 -
    Як на фільм, дуже класний, гра акторів, спецефекти на висоті