Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Рейнбоу Хай (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Rainbow High
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Нат Рассел
Тривалість:
00:05:20
Переклад:
Українська мова Плюс-Плюс | Професійний дубльований
Яскравий і барвистий мультфільм про неймовірні пригоди у чарівній країні. Хлопчик на ім'я Брайн знаходить незвичайний ключ. Не встиг він його торкнутися, як він потрапляє до Райдужного Краю і відразу отримує можливість познайомитися з її незвичайними місцевими жителями. Одним з них був кінь з різнобарвною гривою, і якому більше подобається, коли його вважають багатослівним жеребцем. Він швидко, по запаху визначив, що Брайн із планети Земля. Так само в чарівній країні хлопчика зустріла життєрадісна дівчинка на ім'я Рейнбоу Брайт і небагатослівне сонечко. Рейнбоу після знайомства вирішила показати Брайну околиці та розповісти про деякі особливості їхнього світу. До того ж, головні герої остерігаються, що ключ, який знайшов Брайн, може потрапити не в ті руки. А одним із лиходіїв, які бажають отримати ключ, став Темний Володар. ©Kino4ua Рейнбоу Хай (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?