Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Людина, яка дуже мало знала

Рік:
Ор. назва:
The Man Who Knew Too Little
Країна:
США
Режисер:
Джон Еміел
Тривалість:
01:33:42
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
Вже не молодий американець Уоллес Річі вирішує, що необхідно урізноманітнити нудні будні, тому він вирушає у тривалу та інтригуючу подорож, маючи намір відвідати рідного брата. Тим більше, що є чудова нагода – його власний день народження. Щоправда, брат чомусь не дуже радий такій несподіваній зустрічі, адже тепер усі дізнаються, що в нього, такої успішної та заможної людини, родич – простий недотеп і невдаха, якому досить складно спілкуватися з незнайомими людьми. Тим часом головний герой захоплюючої кінокартини «Людина, яка надто мало знала» раптом потрапляє в неймовірну та інтригуючу ситуацію: чоловік мимоволі стає центром шпигунської змови. Тепер Уоллес вирішить безліч завдань і доленосних головоломок і при цьому постарається вціліти. Річі легко виплутується з розставлених пасток. Секрет такого успіху дивує і вражає: Уоллес навіть не здогадується, що все, що відбувається навколо, зовсім не розіграш, а серйозна ситуація! Він вважає, що потрапив у телешоу з безліччю привабливих дівчат та чудових спецефектів. Але що станеться, коли Річі зрозуміє, що всі переслідування, бійки і перестрілки - не вигадка, а реальність? ©Kino4ua Людина, яка дуже мало знала 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?