Kino4ua.com
4K
R

Варяг

Рік:
Ор. назва:
The Northman
Країна:
Великобританія, США
Категорія:
Режисер:
Роберт Еґґерс
Тривалість:
02:17:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Амлет - принц вікінгів, що раптово втратив все. З самого дитинства юнак був оточений любов'ю батьків та увагою оточуючих жінок. Він не знав голоду, холоду та самотності. Юнака оточували вірні друзі, що у майбутньому стали б йому радниками. Але все змінилося. Дядько головного героя, вікінг Фьолнір, незадоволений правлінням брата. Воїн хотів сам стати конунгом. Внаслідок перевороту йому це вдалося. Він зумів закріпити права найсильнішого на трон, вбивши спадкоємців убитого родича, а також прилюдно взявши дружину того, а потім і одружився з нею. Амлет - єдиний з дітей свого батька, який зміг вижити у кривавій бійні. Його занесло на інший кінець держави, де він опинився зовсім один. Голодний, змерзлий, без гроша, відданий всьому друзями та соратниками. Він поклявся жорстоко помститися кривдникам та врятувати маму. Минали роки. Хлопець ріс і міцнів. Разом із фізичними даними, збільшувався і його намір скористатися правом кровної помсти. Незабаром його життя зіштовхує з полоненою слов'янською відьмою. Він врятував Ользі життя, а вона пообіцяла віддати йому священний обов'язок тим, що допоможе йому досягти поставленої мети. Разом вони вирушають у небезпечну подорож, щоб зібрати власну армію та здійснити задумане. ©Kino4ua Варяг 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Mary13
    Mary13
    2 липня 2022 21:33
    + 0 -
    Норм кіно з елементами саги-фентезі. Кідманшу тепер впізнати складно)) Суб'єктивна оцінка 7/10