Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Незбагненна Ахарен (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Aharen-san wa Hakarenai
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Макіно Томое
Тривалість:
00:23:45
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | FanVoxUA
Головні дійові особи навряд чи знають, що таке успіх. Він – похмурий хлопець величезних розмірів. Вона – типова сіра мишка, нічим непримітна дівчина. Діючі особи зовсім випадково стикаються, а потім стають друзями. Зустріч дійових осіб відбулася за досить типових шкільних обставин: Рейна Ахарен упустила гумку, а Райдо Мацубосі допоміг їй її підняти. З того самого моменту герої не розлий вода. Незабаром Райдо зрозуміє, у чому головна проблема його нової знайомої: та не вміє будувати стосунки з людьми. Ахарен виглядає боязкою та нерішучою. Якщо ж їй вдається з кимось все ж таки познайомитися і налагодити контакт, то дівчина починає поводитися так, ніби ви найкращі друзі назавжди. Відносини з Мацубосі Райдо складаються за таким сценарієм, але хіба головний персонаж проти? Здається, він не проти подібного розвитку стосунків, ніби юнак змирився з дивностями своєї вірної подруги. Йому часом здається, що між ними дружба неможлива, тому що вони представники абсолютно різних реальностей! ©Kino4ua Незбагненна Ахарен (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Козачка
    Козачка
    21 серпня 2022 01:53
    + +1 -
    Озвучка ??? Велике дякую, переклад написів взагалі любов ?