Kino4ua.com
HD 720p
R

Ріж Рубай (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kill la Kill
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Імайсі Хіроюкі
Тривалість:
00:24:27
Переклад:
Українська мова MelodicVoiceStudio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - AniDub
Драматичні події мультиплікаційного фільму у традиційному стилі аніме від японських творців відбуваються у школі для дівчаток, яка називається Академія Істини. У ній все під контролем членів впливової сім'ї Кирюїна, яка є хранителькою секрету «бойових волокон».
З приходом до школи сімнадцятирічної Матою Рюко відбуваються події, що докорінно вплинули на звичне життя навчального закладу. Рухана жагою благородної помсти за вбитого батька і володаркою доказів - половинки химерного ножа, та зшитого з бойових волокон костюма, дівчина вирішується кинути виклик самій королеві школи - пані Сацукі, так як інтуїтивно усвідомлює, що саме її сім'я винна у тому вбивстві. ©Kino4ua Ріж Рубай (1 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Котекуасій
    Котекуасій
    9 липня 2022 22:18
    + 0 -
    Анімеха просто аґінь жеж! %)