Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

365 днів: Цей день

Рік:
Ор. назва:
365 Days: This Day
Країна:
Польща
Режисер:
Барбара Бяловас, Томаш Мандес
Тривалість:
01:51:16
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Історія фільму «365 днів: Цей день» починається з яскравого весілля Лаури та Массімо. Нещодавно Лаура трагічно втратила свою дитину і це горе досі не дає їй спокою. Незважаючи на це, вона намагається бути щасливою та робити щасливим свого чоловіка.

Життя Лаури починає змінюватися, коли вона усвідомлює, що нудьгує, тому що їй нема чим зайнятися, поки чоловік занадто зайнятий своєю роботою та забезпеченням їхньої родини. Через це між героями фільму спалахують скандали. І з кожним разом вони стають все більш важкими та небезпечними для кожного з них. Щоденні сварки змушують Лауру думати про привабливого садівника Начо. Але вона намагається тримати себе під контролем.

Якось Лаура виявляє, що чоловік зраджує їй зі своєю колишньою коханою. Цим він розбиває їй серце. Але саме зараз Лаура зустрічає Начо. Разом вони біжать на відокремлений острів. У цей час Массімо не може зрозуміти, що сталося і куди поділася Лаура. ©Kino4ua 365 днів: Цей день 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. anya
    anya
    28 червня 2022 00:27
    + 0 -
    Аня би придумала краще. Актори низькосортні. Не зотілось навіть повторяти сцени. ще й чиьати прихожиться, бо цяжбанапольська всюди
    1. nazik
      nazik
      28 червня 2022 00:32
      + 0 -
      повністю погоджуюсь. нквіть не додиуився до кінця