Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Загублені в Космосі

Рік:
Ор. назва:
Lost in Space
Країна:
США
Режисер:
Стівен Гопкінс
Тривалість:
02:10:13
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Планета придатна для життя і вони мають намір побудувати там гіпервороти, які дозволять евакуювати людство із Землі. На борт корабля екстремісти засилають підступного доктора Сміта для того, щоб він знищив сім'ю Робінсонів разом з кораблем. З волі випадку, Сміт, що залишився на кораблі, будить майора Уеста і сім'ю Робінсоснов і бойового пілота. Однак через диверсію в системі стався збій, і корабель відхиляється від курсу, екіпажу необхідно зібратися з силами для того, щоб до кінця завершити свою місію і убезпечити себе у відкритому Космосі. ©Kino4ua Загублені в Космосі 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?