Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Азартні ігри

Рік:
Ор. назва:
Reindeer Games
Країна:
США
Режисер:
Джон Франкенхаймер
Тривалість:
01:44:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті кримінального бойовика Азартні ігри двоє співкамерників чекають на день виходу на волю і діляться планами на подальше життя. Співкамерник Руді Дункана збирається зустрітися з гарною дівчиною Ешлі, з якою переписувався довгий час, але Ніка вбивають у жорстокій тюремній бійці. Красива зовнішність Ешлі та романтичні листи дуже сподобалися Руді і він вирішує видати себе за свого сусіда, щоб ближче познайомиться з дівчиною та розважитися з нею. На волі його зустрічає Ешлі, а Руді представляється Ніком. Проте розвага стала небезпечною. Приятелі Ешлі давно чекали на Ніка, щоб зробити велике і небезпечне пограбування казино, адже він єдиний хто знає будову будівлі і знайомий з його охоронною системою. Руді ж гадки не мав у що вплутується і тепер ці азартні ігри можуть коштувати йому життя. ©Kino4ua Азартні ігри 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?