Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Неллі Рапп. Мисливиця на монстрів

Рік:
Ор. назва:
Nelly Rapp - Monsteragent
Країна:
Швеція
Режисер:
Аманда Адольфссон
Тривалість:
01:32:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет комедійного жаху знайомить глядача з дівчиною -підлітком, яка приїхала на осінні канікули в компанію коханої собаки для дядька. Здавалося б, це може статися через кілька тижнів у тихому, не примітному місці, і навіть під наглядом близького родича?
Але через вроджену цікавість маленька героїня майже одразу потрапляє у фантастичний вир подій: у підвалі дядька вона знаходить справжнього вампіра, ув'язненого в клітці. Тож дівчина стає відомою, що її дядько - це не хто інший, як мисливець на монстрів. І тепер молодим Неллі доведеться йому допомогти.
Nelly Rapp: Як зловити монстра - це шведська пригодницька стрічка, сценарій якої є тією ж серією книг, написаних М. Віндмарком. У відгуках критики часто зосереджуються на тому, що дуже мало зображень головних героїв та основної сюжетної лінії були взяті з оригінального джерела до проекту, але безкоштовний переказ не зіпсував цю історію. Фільм був нагороджений на Берліналі в 2021 році.
Директором картини стала шведська режисер Аманда Адольфсон, яка також відома такими проектами, як молода Софі Белл, Орли та тиха ніч. Прем'єра сімейної картини відбулася у Швеції 23 жовтня 2020 року. ©Kino4ua Неллі Рапп. Мисливиця на монстрів 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?