Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Інспектор-роззява

Рік:
Ор. назва:
Inspector Blunder / Inspecteur la Bavure
Країна:
Франція
Режисер:
Клод Зіді
Тривалість:
01:42:15
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Після героїчного подвигу свого батька-поліцейського, який загинув під час затримання небезпечного правопорушника, Мішель Клеман виконує цю батьку клятву і продовжує справу спадкових стражів закону та борців зі злочинністю. Як данина пам'яті його батькові, незважаючи на повну невідповідність кандидата вимогам небезпечної професії, його зараховують до лав поліцейських. Нова робота в перший же день підносить неприємний сюрприз, що натякає на абсолютну профнепридатність невдахи шанувальника сімейних традицій, оскільки його сприймають як зловмисника і ледь не садять за ґрати. Ця безглузда ситуація виявляється лише початком нелегкого шляху Мішеля до вершин поліцейської майстерності, адже попереду у довірливого хлопця випадкова участь у викраденні відомої журналістки та пошуки найнебезпечнішого злочинця Роже Морзіні, мимовільним спільником якого він стає. ©Kino4ua Інспектор-роззява 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?