Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ніжний звір

Рік:
Ор. назва:
Eyes of an Angel
Країна:
США
Режисер:
Роберт Гармон
Тривалість:
01:31:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Боббі живе в Чикаго і один виховує доньку після того, як померла її мати. Дядько дівчинки, Кіссі, є справжнім фінансовим ділком у тіньовому бізнесі і займається тим, що організовує та проводить собачі бої. Собака на прізвисько Тріполі після програного бою, виявився кинутим з мосту. Але дочка Боббі знайшла напівживого добермана та вирішила виходити його. Тим часом Кіссі захотів залишити племінницю у себе, тому хитро підставляє Боббі. Тепер батько з дочкою змушені тікати і ховатися від переслідувань, намагаючись якнайшвидше дістатися Лос-Анджелеса. Але люди Кіссі переслідують їх буквально за п'ятами. Проте відданий пес Тріполі теж прямує за втікачами і невдовзі допомагає їм упоратися з бандитами. ©Kino4ua Ніжний звір 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?