Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Мінарі

Рік:
Ор. назва:
Minari
Країна:
США
Режисер:
Айзек Чун Лі
Тривалість:
01:55:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Корейська - Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Події драматичного фільму - "Мінарі" розгортаються в штаті Арканзас, куди в 80-х роках минулого століття приїжджає сім'я з Південної Кореї. Глава сімейства Джейкоб хоче здійснити свою мрію – побудувати успішне господарство замість зі своєю дружиною та дітьми. Але якщо сам чоловік вірить у успіх, його домочадці вважають це не найкращою ідеєю. 7-річний хлопчик Давид, який перейшов на навчання до місцевої школи, ніяк не може знайти друзів, а дружина Джейкоба і його літня мама відвідуючи церкву зіштовхуються з неприйняттям з боку інших парафіян. Незважаючи на це корейці не сумують і намагаються з надією дивитися в майбутнє, переживаючи неприємність одну за одною. Ця історія показує з якими перешкодами зіштовхується людина на шляху до своєї мрії. Тільки ті, хто готовий йти до кінця, зможуть досягти істинного щастя, не зруйнувавши сім'ю та власне майбутнє. ©Kino4ua Мінарі 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?