Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Між життям і смертю

Рік:
Ор. назва:
The In Between
Країна:
США
Режисер:
Арі Позін
Тривалість:
01:57:34
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Ця стрічка змушує повірити, що для кохання немає перешкод, і смерть не може завадити людям бути поруч. Після автокатастрофи героїня неясно пам'ятає, що сталося, а потім дізнається про страшну новину. Тесса тяжко переживає відхід хлопця, а коли бачить його, то дуже дивується. Загиблий у вигляді духу каже Тесс, що знаходиться поруч із нею, в іншому світі.
Дізнавшись про дивне явище, лікар дівчини знайомить її з письменницею, яка працює над книгою про потойбічне життя. Вона просить пацієнтку розповісти історію пари. Тесса в подробицях згадує знайомство, прогулянки, спілкування зі Скайлером і мимоволі повертається в минуле. Вона бачить університет, кіно, кафе, важливі місця, які вони відвідали на землі. У її розумі вони виглядають щасливими. У реальному житті героїня намагається знайти вихід і рішення, як продовжувати життя без частинки душі. Щоразу, коли їй стає надто погано вона, відкриває світ коханого і зустрічається з ним. Доктор Доріс попереджає дівчину, що одного разу дівчина може застрягти у невідомому місці. Це стає відправною точкою виходу Тесси. ©Kino4ua Між життям і смертю 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?