Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Міз Марвел (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ms. Marvel
Країна:
США
Режисер:
Біша К. Алі
Тривалість:
1 серія: ~ 50 хв. (цілком серій: 1/6)
Переклад:
Українська мова Професійний багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі уваги детективного фентезі-серіалу шістнадцятирічна дівчина пакистанського походження з Джерсі. Камала Хан – юна шанувальницею світу супергероїв. Для неї кумиром і улюбленицею із всесвіту Марвел є Керол Денверс, також відомий під прізвисько Капітан Марвел. У довгоочікуване свято Хелловін, підліток одягає костюм саме цієї супергероїні. Крім цього, дівчинка любить вигадувати оригінальні історії для написання фанфіків, які надалі публікує у мережі. Якось життя Камали кардинально змінюється. У Нью-Джерсі, у місті, де живе дівчинка, відбуваються дивні речі, що пробудили у підлітку надприродні здібності. Виявилося, що Чорний Грім випустив Туман Терігена, через вплив якого героїня отримала свій дар розтягувати власне тіло або змінювати зовнішній вигляд до невпізнання. Обдарована вирішує, що настала її година, а тому готова виступити на захист громадськості та стати на варту порядку. Молода особа дає собі секретний псевдонім Міс Марвел на честь свого улюбленого персонажа. Чи зможе вона протистояти лиходіям та злочинцям? Чи зуміє захистити людство від загроз, що нависають? Наскільки сильно зміниться її подальше життя? І чи все так казково, як могло здатися на перший погляд? ©Kino4ua Міз Марвел (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.2
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?