Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Агент 117: з Африки з любов'ю

Рік:
Ор. назва:
OSS 117: Alerte rouge en Afrique noire
Країна:
Франція
Режисер:
Ніколя Бедос
Тривалість:
01:55:38
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Субтитри, Французька - Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Його звуть Юбер Боніссер де ла Бат, але це ім'я знають лише вибрані. Будучи секретним агентом, він відомий своєю роботою під кодовим номером 117. Він має вражаючу проникливість, неординарне мислення, спортивну статуру та вміння зберігати спокій навіть у найекстремальніших ситуаціях. Все це робить героя фільму одним з найбільш яскравих шпигунів свого часу.
У 1981 році 117 отримує призначення до Східної Африки, де він повинен об'єднати свої сили з одним з вождів країни, щоб допомогти йому придушити повстанців та принести порядок. На місці він зустрічається з молодим, але перспективним колегою 1001 року. Але проблема в тому, що 117 звик діяти поодинці. Він нікому не довіряє і завжди покладається лише на свої сили. Тепер йому потрібно виконати не тільки свій професійний обов'язок, а й стати вчителем молодого шпигуна.
Від дій героя фільму залежить доля цілого континенту. Чи зможе він на якийсь час забути свої принципи і навчитися йти на компроміси? ©Kino4ua Агент 117: з Африки з любов'ю 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?