Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Фантазії для дорослих

Рік:
Ор. назва:
Les fantasmes
Країна:
Франція
Режисер:
Давид Фонкінос, Стефан Фонкінос
Тривалість:
01:41:50
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Оригінал
Відверті історії про особисте життя кількох пар із Франції. У пошуку гострих відчуттів вони намагаються здійснити свої найсміливіші та солодкі фантазії. Обережно: іноді чужі бажання приголомшують. Іронічна секс-антологія із шести новел із часткою чорного гумору та сузір'ям французьких акторів.
Кожна звичайна пара знаходить незвичайні секрети. Просто в одних вони пікантніші, в інших – відверто божевільні, а в третіх – навіть небезпечні… Щоб повернути пристрасть у багаторічний шлюб, сімейна пара захоплюється рольовими іграми і «заграється» до крутих змін у своєму житті. Ненадійний наречений потай мріє про сестру нареченої, але все таємне стає явним. Охолола до партнера дівчина зауважує, що її хвилюють чоловічі сльози. Тим часом молоді закохані обирають шлях помірності (нічого спільного з цнотливістю), а чоловік та дружина середніх років записують домашнє відео, не підозрюючи про наслідки. І це ще не найскандальніші любовні витівки. Для того, щоб дізнатися більше, пропонуємо переглянути онлайн французький фільм «Фантазії для дорослих». ©Kino4ua Фантазії для дорослих 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?