Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вестсайдська історія

Рік:
Ор. назва:
West Side Story
Країна:
США
Режисер:
Стівен Спілберґ
Тривалість:
02:36:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Після високотехнологічної картини про VR-покоління «Першому гравцю приготуватися», який, у свою чергу, був поставлений за найвідомішою бродвейської постановки. Історія залишилася без змін: Нью-Йорк, 1950-і роки, Тоні (Енсел Елгорт) і Марія (Рейчел Зеглер) — молоді люди, що належать до вуличних угруповань, що протистоїть, — закохуються один в одного. Спілберг задумав перезняти «Вестсайдську історію» ще у 2014 році, пізніше сценаристом рімейку став Тоні Кушнер, який працював із режисером над «Мюнхеном» та «Лінкольном». ©Kino4ua Вестсайдська історія 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?