Kino4ua.com
480p
PG

Принц із Беверлі Хіллз

Рік:
Ор. назва:
The Fresh Prince of Bel-Air
Країна:
США
Режисер:
Шеллі Дженсен, Джеф Мелман, Еллен Фалкон, Чак Вінсен, Медлін Крайп
Тривалість:
22-24 хв.
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Головного героя серіалу звуть Вілл. Разом зі своїми батьками він мешкає у передмісті Нью-Йорка. Він зріст простим хлопцем, любив грати у дворі у баскетбол з іншими хлопцями. Бували моменти, коли Уілл ставав хуліганом. Він робив вчинки, які не дуже подобалися дорослим. Якось головний герой серіалу виявився замішаним в одній ситуації. Її затіяли круті хлопці, які встановлювали свої правила у цих місцях. У Вілла виникли великі проблеми. Щоб уникнути поганого, героя відправляють до Бель-Ейра. Тут жили люди, які не знають, що таке бідність. У цій частині Лос-Анджелеса мешкала сестра мами Вілла. Вона прийняла хлопця до своєї сім'ї. ©Kino4ua Принц із Беверлі Хіллз 1990-1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?