Kino4ua.com
480p
PG-13

Янголи з брудними обличчями

Рік:
Ор. назва:
Angels with Dirty Faces
Країна:
США
Режисер:
Майкл Кертіц
Тривалість:
01:37:18
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Роккі та Джеррі — найкращі друзі, які вросли у несприятливому районі та були змушені заробляти собі на життя дрібними крадіжками. Після чергової спроби пограбування, хлопців ловлять на місці злочину, проте більш щасливому Джеррі вдається втекти від поліції. Після того випадку Роккі почав жити кримінальним життям, за що неодноразово опинявся за ґратами. Згодом він став відомим гангстером, а його друг Джеррі, переглянувши життєві пріоритети, вибрав шлях священика. Через кілька років вони знову зустрілися разом, і Джером всіляко намагався вмовити Роккі змінити своє життя, але в нього так нічого й не вийшло. ©Kino4ua Янголи з брудними обличчями 1938 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Коля
    Коля
    26 червня 2022 01:07
    + +2 -
    сильний та повчальний фільм. Всім рекомендую