Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Родина Перез

Рік:
Ор. назва:
The Perez Family
Країна:
США
Режисер:
Міра Наїр
Тривалість:
01:53:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Події кінокартини розгортаються на початку вісімдесятих років минулого століття, коли Фіделем Кастро були відпущені в Америку з Куби як політичні ув'язнені, так і звичайні злочинці. У центрі подій знаходиться Хуан Перес — власник плантації цукрової тростини, який відбув термін на Кубі тривалістю двадцять років за те, що занапастив свою плантацію з цукром, не маючи бажання ділитися нею з комуністами. Також глядач познайомиться з красунею Доррі Перес — повією, яка втомилася від свого «ремесла», — молода жінка жадає Джона Вейна та рок-н-ролу. Протягом усього часу ув'язнення Хуана чекає його вірна дружина Кармела разом з їхньою донькою Терезою. Але після приїзду додому чоловік стикається з тим, що все змінилося — рідні виявилися зовсім чужими і тепер йому потрібна нова сім'я. Щоб викликати більше довіри у служби еміграції, герої, які є однофамільцями, є єдиною «сім'єю». Проте приїхавши до Майамі — бажаної країни, де має бути абсолютна свобода, герої стикаються з тим, що їм ніхто тут не радий і їх зовсім не чекали... Усередині маленької хатки починається плутанина - тут закипають неабиякі пристрасті. Проте розвиватися любовним відносинам заважає минуле, та ще й сусіди та місцеві представники правопорядку. ©Kino4ua Родина Перез 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?