Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Людина з Торонто

Рік:
Ор. назва:
The Man from Toronto
Країна:
США
Режисер:
Патрік Г'юз
Тривалість:
01:52:03
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Тедді - затятий невдаха. Варто лише поглянути на цього хлопця, як стає зрозуміло, що він притягує неприємності наче магніт. Якось консультант із продажу потрапляє в чужу квартиру через помилку онлайн сервісу. Його починають приймати за страшного маніяка та кілера на прізвисько «Людина з Торонто». Тедді вирішує зіграти лиходія. Але поява у приміщенні поліцейських різко порушує його плани. Перебуваючи у відділенні поліції, хлопець розповідає всю правду. Після цього юнаку роблять пропозицію, від якої той просто не може відмовитися: він продовжує і далі вдавати кілера, чим допоможе зловити справжнього вбивцю. Чи вдасться йому здійснити план? ©Kino4ua Людина з Торонто 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. 1408alex
    9 липня 2022 11:24
    + 0 -
    Фільм сподобався. Банальний але прикольний.
    7 з 10. Рекомендую.