Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Коли Аюму зробить свій крок? / Аюму попри все наближається

Рік:
Ор. назва:
Soredemo Ayumu wa Yosetekuru
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Міраї Мінато, Деко Акао
Тривалість:
1 серія: 24:00 (цілком серій: 12)
Переклад:
Українська мова Сокира | Багатоголосий закадровий
Сюжет будується навколо двох цікавих персонажів: так, наприклад, ми познайомимося спочатку з Аюмою Танакою, який навчається у старшій школі, а також з Урущі Яотоме, яка трохи старше за першого. Аюму вступив на перший курс навчання. Він лише звикає до реалій дорослого життя у старших класах. З іншого боку, виявляється головна героїня Урущі, яка вже другий рік навчається. У неї акліматизація пройшла успішніше. Обидва персонажі є членами групи сьоги. Цей клуб поєднує і багатьох інших підлітків. Аюму закоханий в Урущі. Він вважає головну героїню крашем, тому планує зізнатися їй у своїх почуттях. Щоправда, у юнака хитрий план, адже він має перемогти головну героїню в сьоги для того, щоб поспілкуватися з нею. Правда, хлопець - новачок у цій грі, тому не дивно, що він вічно програє досвідченішій Урущі. Дівчина ж, у свою чергу, намагається змусити Аюму зізнатися у своїх почуттях, але робить це не безпосередньо, а натяками. Щоправда, хлопчина намагається не подавати виду, зберігаючи безпристрасний вираз обличчя і не показуючи своїх справжніх емоцій. До чого приведе це перетягування каната? Дізнаємося зовсім скоро! Приємного перегляду. ©Kino4ua Коли Аюму зробить свій крок? / Аюму попри все наближається 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?