Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Монстри на канікулах: Трансформанія

Рік:
Ор. назва:
Hotel Transylvania: Transformania
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Генндій Тартаковський, Тодд Дархем
Тривалість:
01:27:31
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | LeDoyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Дракулі та його приятелям доведеться поринути в черговий потік пригод: цього разу новий винахід Ван Хельсінга перетворює вампіра та його друзів на звичайних людей, а Джонні стає справжнім чудовиськом. Тепер Драку та його товаришам доведеться відкрити для себе новий світ, в якому у них не буде надприродних здібностей, а Джонні - розкрити незвичну для себе сутність моторошного монстра. До того ж, головним героям необхідно вирушити з готелю «Трансільванія» у захоплюючий шлях по всьому світу, щоб знайти засіб, який поверне все на свої місця. ©Kino4ua Монстри на канікулах: Трансформанія 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. 1408alex
    1408alex
    27 липня 2022 00:53
    + +4 -
    Мультфільм класний, з сім'єю дивилися усі серії не один раз. 8 з 10.
    Рекомендую