Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Морське чудовисько

Рік:
Ор. назва:
The Sea Beast
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кріс Вільямс
Тривалість:
01:59:25
Переклад:
Українська мова Професійне дубльоване, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Серед безмежних морів живе мисливець, який відрізняється особливою відвагою, сміливістю та безстрашністю. Його головна ціль – морські монстри. Якось, дрейфуючи на кораблі, герой мультфільму «Морський монстр» натрапив на дівчинку, що підкорила мисливця. Після зустрічі на них чекала спільна подорож, наповнена непередбачуваністю та випробуваннями. Мейсі зуміла вийти на дружній контакт із найнебезпечнішими чудовиськами, що колись ловив знатний мисливець. Її поведінка шокувала всіх. На кораблі запанував спокій і зникли злі помисли. Попереду на них чекає битва з одним із головних чудовиськ. ©Kino4ua Морське чудовисько 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Аліса
    Аліса
    20 серпня 2022 02:47
    + +1 -
    нецмовірний мультфільм, один із моїх фаворитів! Дякую що додали йогоооооооо