Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Брати Гарді

Рік:
Ор. назва:
The Hardy Boys
Країна:
Канада
Режисер:
Джейсон Стоун, Стів Кокрейн
Тривалість:
1 серія: ~ 45 хв.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Френк (Роен Кемпбелл) та Джо Харді (Олександр Елліот) звичайні хлопці шістнадцяти та дванадцяти років. Вони грають у відеоігри, катаються на велосипедах, Френк робить успіхи у спорті. Хлопчики дуже близькі з матір'ю Лаурою (Джанет Портер), які батько, детектив поліції Фентон (Джеймс Таппер), рідко бере участь у вихованні синів. Пасторальне зображення життя сімейства Харді зникає, коли Лаура трагічно гине в автокатастрофі. Щоб якось допомогти хлопчикам впоратися з горем, Фентон вирішує переїхати на літо до Бріджпорту до тітки та бабусі хлопців. Саме тут, у тихому провінційному містечку, починається повна таємниця пригода Джо та Френка у пошуках розгадки смерті їхньої матері. ©Kino4ua Брати Гарді 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Administration
    17 грудня 2022 07:21
    + 0 -
    Цитата: Ася
    Російською. Гидота.

    Чому тоді дивитеся рос., оскільки є українською
  2. Ася
    Ася
    16 грудня 2022 13:35
    + 0 -
    Російською. Гидота.