Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Операція "М'ясний фарш"

Рік:
Ор. назва:
Operation Mincemeat
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Джон Медден
Тривалість:
02:07:36
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Гостросюжетний фільм «Операція М'ясний фарш» про одну з найпрекрасніших афер за всю історію Другої світової війни, яку було перевірено завдяки кмітливості офіцерів та звичайному трупу бездомного. Навесні 1943 року німці зазнали однієї з найголовніших політичних та військових невдач. Суперники знайшли спосіб дезінформувати ворога. Іти на такий відчайдушний крок було досить ризиковано, але у разі виграшу супротивники Третього рейху отримували майже всі. Англійцями було знайдено труп випадкової людини, яка опинилась у воді. Тіло кілька днів пролежало в морзі, але офіцерами було ухвалено рішення використати його в особистих цілях. Вони забезпечили його фальшивими документами та наказали переправити до Німеччини. Разом із тілом лежали й листи від найвищого командування. Німці не відрізнили паперів від справжніх, а тому вважали, що сталося абсолютною правдою. Вони переглянули свої стратегічні плани на майбутнє, тим самим стаючи легкою відкритою мішенню. ©Kino4ua Операція "М'ясний фарш" 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Jaroslav
    Jaroslav
    28 липня 2022 21:39
    + +6 -
    де державна мова?