Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Проти льоду

Рік:
Ор. назва:
Against the Ice
Країна:
США, Данія, Ісландія
Режисер:
Петер Флінт
Тривалість:
01:43:30
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
«Проти льоду» — це фільм про вивчення малозвіданої території та людей, які кинули виклик стихії та самотності у ворожому для них середовищі. Перед глядачем біографічна картина, заснована на нотатках датського дослідника Ейнара Міккельсена, який очолював «Алабамську експедицію» у Гренландії на початку ХІХ століття.
Події стартують у той момент, коли Ейнар тільки починає свій шлях разом із командою вірних підопічних. У Гренландії вони повинні знайти щоденникові записи і карти експедиції, що раніше зникла. Ці матеріали доведуть, що США не можуть висувати претензії на ці землі.
У команді дослідників з фільму «Проти льоду» виявляються різні люди, включаючи Івера, який нещодавно став механіком в Ісландії, але вирішив добровільно вирушити в небезпечну для життя подорож. ©Kino4ua Проти льоду 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Емері
    Емері
    29 жовтня 2022 11:17
    + 0 -
    8.5/10 . На раз фільм. Але тримав непогано в інтризі. Надихає на перегляд те ,що на реальних подіях.
    Хороша акторська гра. 
    [spoiler][/spoiler] Невже вони дійсно затупили і не залишили записки, коли йшли знову на ризик і на вірну смерть? Дуже тупо і нелогічно. Двоє нереальну дурість вчинили.
  2. Hennadiy
    Hennadiy
    24 вересня 2022 11:53
    + 0 -
    triumph Приємне враження від фільму,  як завжди,  псує відсутність логіки в діях персонажів.   Режиссура рівня дошкільнят!  Стримано рекомендую.
  3. 1408alex
    1408alex
    2 серпня 2022 01:19
    + +1 -
    Філь сподобався 8 з 10. Рекомендую.