Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дівчина напрокат (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kanojo, Okarishimasu
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Уне Шін'я
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Amanogawa
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет будується довкола Кадзуї Кіносити. Цьому персонажу вже 20 років. Він - студент, який, на жаль, зазнає величезних невдач як у навчанні, так і в особистому житті. Якось він поцілував дівчину, після чого залишився сам. Та покинула його, хоч, здавалося б, головний персонаж сподівався на щось більше. У розпачі юнак вирішив піти іншим шляхом. Йому щастить. Він знаходить собі нову жіночу компанію. Зустріч із шикарною брюнеткою Тидзурою Мідзухарою запускає низку нових дивовижних подій, адже в серці головного персонажа починають грати нові незвичайні почуття. Він ще не знає, яка любовна комедія на нього чекає. ©Kino4ua Дівчина напрокат (1 - 3 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. yesiam
    yesiam
    17 листопада 2022 20:37
    + 0 -
    як завантажити українською? через плеєри, пряму силку в коді та в групі "network" не працює. не бажаю кацапською дивитися
    1. Kino4ua
      18 листопада 2022 21:39
      + +1 -
      Одразу під обкладункой є торрент два сезони. Щоб подивитися у плеєрі спробуйте використати впн оберить регіон Україна