Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вітаємо в пеклі, Ірумо (1, 2, 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mairimashita! Iruma-kun
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Морівакі Макото
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Багатоголосий закадровий
Нове аніме розповідає про події, що розгорнулися у сім'ї головного персонажа. Нерідко люди стикаються з проблемами фінансового характеру, а іноді ці труднощі бувають вкрай неприємними та непередбачуваними. У центрі уваги сюжету опиняється розповідь про Ірума Судзука, хлопця, який опинився в неприємній ситуації: його батьки вкрай потребують грошей, проте не знають, де їх дістати. Їм спадає на думку ідея, яка шокує головного персонажа. Як виявилося, ті вважають, що ідеальним рішенням виходу із проблемної ситуації стане продаж свого сина дияволу. Звичайно ж, Судзукі зрозумів, що його безладні родичі вирішили просто забезпечити собі спокійне і безтурботне життя, що, звичайно ж, зовсім не влаштовує головного героя. Незабаром настане той самий день, коли угода набуде чинності. Звичайно ж, нещасний Ірума виявиться вкрай засмучений результатом: він навіть оком моргнути не встигне, як опиниться у світі з демонами та іншими пекельними тварюками. Щоправда, несподівано у підземному світі все не так і жахливо, як могло здатися спочатку. Диявол, який викупив у батьків душу головного персонажа, просто благає того стати його онуком! А незабаром Ірума зрозуміє, що підземелля – не таке вже й погане місце. Приємного перегляду. ©Kino4ua Вітаємо в пеклі, Ірумо (1, 2, 3 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?